İnci hanım iyi günler kullanırken neler hissediyorsunuz ödem attırması var mı ürünün ve benim için en önemlisi kargo nasıl geldi titizliği nasıldı biliyorsunuz ki şuanda bir hastalık söz konusu her firmayada güven olmuyor malesef ama uraw kozmetiği çok duydum birazda olsa bilgi verirseniz teşekkürler1 AYDIR COLLAGEN CLA KULLANIYORUM, KİLO VERDİĞİMİ HİSSEDİYORUM ESKİ FORMUMA URAW KOZMETİK SAYESİNDE KAVUŞUCAM
Merhabalar.1 AYDIR COLLAGEN CLA KULLANIYORUM, KİLO VERDİĞİMİ HİSSEDİYORUM ESKİ FORMUMA URAW KOZMETİK SAYESİNDE KAVUŞUCAM
Merhabalar ürünü kullanırken uygulanacak diyetin ne ağırlıklı olması gerekir bildiğim kadarıyla collagenler genellikle günlük besin ihtiyacını karşılayacak içerikte oluyorlar1 AYDIR COLLAGEN CLA KULLANIYORUM, KİLO VERDİĞİMİ HİSSEDİYORUM ESKİ FORMUMA URAW KOZMETİK SAYESİNDE KAVUŞUCAM
Herhangi bir yan etkisi bulunmuyor bildiğim kadarıyla tamamen bitkisel içerikli bir ürün çünkü ben kullanıyorum dediğim gibi yararını gördümMerhabalar.
Herhangi bir yan etki söz konusu mu ?
Peki kullanım aşamasında diyetiniz ne ağırlıkta oluyor ya da ürün tamamen günlük besin takviyesini sağlıyor mu ?Herhangi bir yan etkisi bulunmuyor bildiğim kadarıyla tamamen bitkisel içerikli bir ürün çünkü ben kullanıyorum dediğim gibi yararını gördüm
ORUM, KİLO VERDİĞİMİ HİSSEDİYORUM E
mrhb inci hanım siparişi ne zaman verdiniz kargo kaç günde size ulaştı acaba birde firmanın şeffaf kargo gönderimi var mı1 AYDIR COLLAGEN CLA KULLANIYORUM, KİLO VERDİĞİMİ HİSSEDİYORUM ESKİ FORMUMA URAW KOZMETİK SAYESİNDE KAVUŞUCAM
inci nur hnm selamlar bende kullanmak istiyorum ürünü biraz araştırdım fakat guatir rahatsızlığı var bende ve bunun için tedavi görüyorum kullanıp kullanmamakta kafam karışık açıkcası kilo probleminden çok şikayetçiyim1 AYDIR COLLAGEN CLA KULLANIYORUM, KİLO VERDİĞİMİ HİSSEDİYORUM ESKİ FORMUMA URAW KOZMETİK SAYESİNDE KAVUŞUCAM
Ben collagen liguid kullanıyordum ama collagen cla tam benlikmiş sipariş verdim. İnşallah kilo verebilirim.![]()