alimuhsin45
New member
- Credits
- 0.00
arkadaşlar uraw markasını bir çok kez duydum mavi serum alıp denedim ve kaybetiğim saçlarıma geri kavuştum fakat herkez kötü yorum yapmış herkeze gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
merhaba ürünü kullanmaya ne zaman başladınız ve kullanırken yanında ekstra bitkisel şampuan kullanıyormusunuz ? vereceğiniz bilgiler benim için önemli teşekkürlerarkadaşlar uraw markasını bir çok kez duydum mavi serum alıp denedim ve kaybetiğim saçlarıma geri kavuştum fakat herkez kötü yorum yapmış herkeze gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
Merhaba Ali bey markanın orijinal ürününe eczanelerden ulaşabilir miyiz ?arkadaşlar uraw markasını bir çok kez duydum mavi serum alıp denedim ve kaybetiğim saçlarıma geri kavuştum fakat herkez kötü yorum yapmış herkeze gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
Markanın mağazası ya da şubesi vs var mı acaba diğer ürünleri de incelemek istiyorum daEn güvendiğimiz yerlerden biri de eczane tabiiki alabilirsiniz!!! Eşim kullandığı için ya resmî sitesinden yada eczaneden temin ediyoruz.
merhaba ürünü ne zamandır kullanıyorsunuz ve saç oluşumu ne zaman başladı ayvacık tüyleri diye birşey duydum ilk olarak tüy mü çıkıyor yoksa saçların mı çıkıyor ince tel olarak ve şampuan olarak özellikle kullandığınız şampuan var mıarkadaşlar uraw markasını bir çok kez duydum mavi serum alıp denedim ve kaybetiğim saçlarıma geri kavuştum fakat herkez kötü yorum yapmış herkeze gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim