merhaba 2 ayda 13 kilo verdiğini söylemişsin, acaba sadece cla kullanarak mı verdin yoksa diyet te yaptın mı? bu sürecin nasıl geçti anlatır mısınBen kullanıyorum kuzum oldukça memnunum 2 ayda 13 kilo verdim. Tabii sadece collagen cla tüketerek değil birazcık kendime dikkat ederek ama gerçekten 2 ayda hiç bu kadar sonuç aldığımı hatırlamıyorum. Bence hemen kullanmalısınEkli dosyayı görüntüle 2
selamlar efendim bende malesef kilo problemi yaşıyorum fakat şöyle bir problemim var metobolizmam çok yavaş size sorum şu olacak acaba bu ürünü kullanırken kendi ilacımıda kullanabilir miyim bağırsaklar ile alakalı olan sürekli kullanmam gerekli olan ilacım varda. siz ürünü kullanırken ekstra neler yaptınız veya nasıl bir fayda gördünüzBen kullanıyorum kuzum oldukça memnunum 2 ayda 13 kilo verdim. Tabii sadece collagen cla tüketerek değil birazcık kendime dikkat ederek ama gerçekten 2 ayda hiç bu kadar sonuç aldığımı hatırlamıyorum. Bence hemen kullanmalısınEkli dosyayı görüntüle 2
Ben kullanıyorum kuzum oldukça memnunum 2 ayda 13 kilo verdim. Tabii sadece collagen cla tüketerek değil birazcık kendime dikkat ederek ama gerçekten 2 ayda hiç bu kadar sonuç aldığımı hatırlamıyorum. Bence
merhaba ürünün orjinal olup olmadığını nerden anlayabiliriz ? siz kontrol ettiniz miselamlar efendim bende malesef kilo problemi yaşıyorum fakat şöyle bir problemim var metobolizmam çok yavaş size sorum şu olacak acaba bu ürünü kullanırken kendi ilacımıda kullanabilir miyim bağırsaklar ile alakalı olan sürekli kullanmam gerekli olan ilacım varda. siz ürünü kullanırken ekstra neler yaptınız veya nasıl bir fayda gördünüz
Bende gobegim gitsin istiyorum işe yarar mı ya şuan sinirlerim bozuk kış aylarında hep gün bek bağlıyorum merak ediyorum gerçekten bu kadar fayda sağlar mi?Ben kullanıyorum kuzum oldukça memnunum 2 ayda 13 kilo verdim. Tabii sadece collagen cla tüketerek değil birazcık kendime dikkat ederek ama gerçekten 2 ayda hiç bu kadar sonuç aldığımı hatırlamıyorum. Bence hemen kullanmalısınEkli dosyayı görüntüle 2